Tuotekuvaus

Uutuus nyt saatavilla. MexyTech puukomposiitti-alumiini roskakatos!

MexyTech roskakatos on valmistettu ekologisesta puukomposiitista, magnesiumoksidi-levystä sekä alumiinista. Runkorakenne perustuu Mecofencen alumiinisten aitaelementtien rakenteisiin ja verhoilulautana voidaan käyttää joko Mecofence aitalautaa (harmaa) tai sitten MexyTechin SB03 terassilautaa.

Terassilautaa käytettäessä saadaan tietysti kaikki terassilautojen perusvärit käyttöön, eli on valittavana viisi eri värivaihtoehtoa. Kun käytetään terassilautaa tulee sisäseiniin verhoiluksi 3mm magnesiumoksidi levy. Kattolevynä on 12mm magnesiumoksidilevy jonka päälle katemateriaaliksi voi valita joko huopapaanun tai konesaumatun pellin. Perustuksena on 4 kpl 50x50cm betonilaattoja, mihin on kiinnitetty jalat alumiinitolpille joiden ympärille kokonaisuus rakentuu.

Sääolosuhteita kestävä rakennus joka ei homehdu, ei pala eikä vety. Ja mikä parasta on huoltovapaa, eli ei tarvitse maalailla. Toimitetaan osina, mutta on helppo kasasata. Et tarvitse kasaamiseen kuin akkuruuvivääntimen ristipääkärjellä. Kattolevyn paikalleen nostamiseen on hyvä varata kaveri auttamaan, kattolevy painaa noin 16kg. Sinun tarvitsee siis ainoastaan tehdä tai varata 1m2 pinta-alaltaan oleva tukeva, tasainen ja painumaton sekä vaaterissa oleva alusta katokselle.

Tämä tuote tuo todellakin näyttävyyttä pihapiiriin. Jos lisäksi käytetään muita MexyTech tuoteperheen materiaaleja samoilla  värisävyillä ja pintakuvioinneilla, niin sama design yhdistää tyylikkäästi piharakennelmat yhdeksi kokonaisuudeksi. Integroitavissa myös suoraan kiinteäksi osaksi Mecofence aitajärjestelmää.

Mitat: pohja-ala 100 x 100cm, korkeus katon etureunasta n. 180cm, sisämitat 80 x 80cm

Kysy tarjous!