EU-Global Trading Oy toimittaa terassimateriaalit Porvoon Aleksanterinrannan rakennuskohteisiin. Ensimmäinen osa käsittää kahden talon parveke, terassi ja yhteisalueiden terassimateriaalit, yli 300m2.

Väriksi valittiin talon muuhun värimaailmaan upeasti sointuva Teak ja pintakuvioksi valikoitui WoodGrain 2. Laudan malli on SB03.

Asennuksen suorittaa rautaisella ammattitaidolla ja MexyTech tuotetuntemuksen tuomalla kokemuksella Unelmaparveke Oy! Seuraa projektin edistymistä, pyrimme päivittämään kohteesta kuvamateriaalia sen edetessä facebook-sivuillemme.

Porvoo aleksanteriranta terassi 1

Porvoo aleksanteriranta terassi 2

Porvoo aleksanteriranta terassi 3

Porvoo aleksanteriranta terassi 4

Päivitys 7.11.2018:

Porvoon Aleksanterinrannan projektikin pääsi taas pitkästä aikaa käyntiin, kun maalarit väistyivät syrjään ja pois jaloista.

Varsinaiset asuntokohtaiset terassit onkin jo kokolailla valmiita ja nyt työn alla on yhteisalueiden runkojen tekoa sekä aitojen pystytystä. Kun aidat on saatu valmiiksi, niin päästään latomaan kansilaudat paikoilleen.

Työnhän toteuttaa millintarkasti Unelmaparveke Oy www.unelmaparveke.fi. Lisää päivityksiä kohteesta tulee homman edetessä 👌

Päivitys 10.12.2018:

Valmista tuli! Porvoon Aleksanterinrannan projekti saatu päätökseen. Siinä sitä nyt on, reippaasti yli 2 kilometriä MexyTechiä ja jokunen metri aitaa.

Hyvän näköistä jälkeä tuli, vaikka olosuhteet alkoi loppuvaiheessa olla jopa luokkaa haastavat. Mielenkiintoinen kohde kaikenkaikkiaan.

Tietysti noita katettuja neliömetrejä oli melko runsaasti, mutta muutenkin kokonaisuutena todella hieno ja haastava projekti missä Unelmaparvekkeen pojat pääsi näyttämään parasta osaamistaan. Ja taas kerran porukalta priima suoritus.

MexyTech ja Unelmaparveke, vahvat yhdessä!

Puukomposiittilauta Porvoo

Puukomposiittilauta Porvoo

Puukomposiittilauta Porvoo