Valittaessa komposiittilautaa kohteisiin kannattaa ottaa selvää ennen ostopäätöstä seuraavista asioista:

  • Miten komposiittituotteet soveltuvat Suomen ilmastoon? MexyTechin puukomposiittilautaan on lisätty pakkasenkeston lisäainetta. Pakkasen kestävyys on testattu Suomessa, Norjassa, Pohjois-Amerikassa, Kanadassa. Myös homeenestoaineet on lisätty. UV-suojattu.
  • Monet komposiittituotteet valmistetaan vain trooppisille ja lämpimille alueille koska puu ei sovellu rakentamiseen erilaisten tuhohyönteisten takia. MexyTech huomioi valmistusprosessissa ja raaka-aineissa olosuhteemme.
  • Ulkonäkö. MexyTech on ollut alusta alkaen laadun ja ulkonäön edelläkävijä maailmassa. Väriaines ja sävy ovat aina samat tietokoneohjattu sävy luku. Värisävy on taattu.
  • Mistä hinta muodostuu? Valmistuksessa käytetty seos on ratkaiseva, onko se puhdas HDPE vai osa. MexyTech käyttää ainoastaan 100% HDPE. Raakamuovin väri, MexyTech hyväksyy vain yksiväristä raaka-ainetta. Puuaines, MexyTech puuaines on tehty yhdestä puuaineksesta.
  • Lujuus ja mittatarkkuus. Jo yhden millin vaikutus terassilaudan ontelorakenteiden seinissä vähentää laudan kestävyyttä noin 15% ja on siten myös halvempi. MexyTechin terassilaudan seinän paksuus on 5,8 mm. Yleensä ilmoitetaan tuotantopaksuus tuotteelle, MexyTech ilmoittaa valmiin tuotteen paksuuden.

MexyTech on rekisteröity tavaramerkki, vain valtuutetut myyjät voivat myydä tuotetta Valitse laadukasta MexyTech komposiittilautaa!